Healthy Beauty

Pencuci muka untuk kulit kering dan berminyak.

 

YOUTH CLEANSER

Korang jenis kulit yang macam mana? Kulit kering? Atau jenis kulit yang dua-dua dia belasah kering dan berminyak?Kalau ye Youth gel oil cleanser ni memang diformulakan untuk anda. Ia mencuci dengan lembut. Bila guna cleanser ni kelembapan kulit kita tak hilang. Malah ia bertambah lembap. Yang bestnya lagi ia tak ganggu dan bantu mengekalkan pH dan kelembapan kulit kita.

Dan yang paling lainnya pencuci muka ni memang tidak mengandungi sabun ~ sebab tu masa apply tu gosok la banyak mana atau kuat manapun tak jadi and takde pun buih- buih. Ibarat secoet gel untuk kita urut muka. memang syok taboley nak express macam mana. Atas sebab tu jugak fungsinya tidak stripe off/membuang minyak semulajadi yang ada bawah lapisan kulit kita jadi kulit kita dapat boleh kekalkan kelembapan semulajadinya.

Walaupun namanya  GEL. OIL. cleanser namun ia tidak membuatkan muka kita makin berminyak selepas apply malah sangat sesuai untuk yang ada masalah kulit berminyak.  Macam mana pulak tu? Ok dengar sini saya datangkan teorinya (ober kau Hsna..haha) Ok oil likes oil. Orang cantik suka benda cantik. basic tu kan?

-Oil attract oil-

Jadi sebab ia serap semua minyak yang berlebihan pada kulit. Bila cuci muka dengan cleanser ni kiranya dengan minyak-minyak jahat terlebih produce tu pun hilang sekali tau. Jadi OIL dalam clennser ini bertindak umpama magnet yang tarik buang minyak,habuk-habuk dan segala kotoran yang  terlekat kat muka kita.  Dan GEL pulak bantu kekalkan kelembapan semulajadi kulit.

Sebab tu ia sangat sesuai untuk sesiapa yang alami kombinasi kulit kering dan berminyak.  Sambil- sambail tu majoriti yang bagi respon bintik putih banyak hilang terutamanya kawasan hidung. Best kan?Ada fakta yang lagi best tentang cleanser ni tau

Youth cleanser tiada agen pemutih, tapi dia boleh mencerah. Sebab dia mengandungi ekstrak GREEN ALGAE. And you know what? For a good cleanser dia kena ada ciri-ciri boleh buang sel-sel kulit mati dan green algae is good for it! Fungsi terbaik Algae Complex ni bantu remove dead skin cell. Dead skin cell ni laa yang menyuramkan muka kita menjadikan wajah kita nampak gelap dan suram. Bila dead skin cell removed, kulit menjadi lebih cerah dan bersinar. semulajadi ! naturally ! haaa apalagi word sesuai untuk describe benda ni  TERBAIK dari yang terbaik.

Bermula 15 Mei 2018 Youth Set akan muka dijual by loose tapi buat masa sekarang Shaklee hanya bukakan pembelian atas fullset Youth dengan penjimatan sehingga RM911 sepanjang Mei 2018. Offer yang sentiasa hebat dari Shaklee.


Beli YOUTH dengan harga paling jimat

YOUTH™ Intensive Treatment and Repair Set (Kod Produk: 00P325). 

Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

Untuk tempahan boleh terus KLIK pada button BUY NOW . Untuk pertanyaan lanjut boleh TANYA sini ye.Untuk mendaftar AHLI SHAKLEE atau nak beli Youth Set dengan harga ahli jimat 30% boleh juga hubungi saya thru maklumat dibawah ni

SMS/Whatsapp: 011-2557-9903

Email: husnasukahijau@gmail.com

Instagram : youth.by.husnarahman

Facebook: Husna Rahman

Page:

Thanks for visiting here. Have a nice day


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge