Healthy Beauty

Cara bijak jadikan wajah lebih runcing.

Muka runcing

YOUTH ni memang melampau. Dah nak lawan hukum Tuhan ke apa ni? Pakai YOUTH muka boleh jadi runcing. Walau makin bertambah umur makin runcing pulak muka. What the thing la actually Youth ni? Boleh transform bentuk muka dari  U-shape ke V-shape bagai?

Apakah YOUTH pun boleh buat muka kita slimmm? Ohmen ini mengarut giler..😱 Overklem melampau YOUTH ni. Anda nak percaya macam tu ke nak teruskan bacaan ni nak tahu apa la pawer melampau Youth ni?

Youth ada ‘pawer’ untuk hilangkan sagging. Apa tu sagging? Sagging tu kekenduran atau kulit jadi melendut. Sagging berlaku sebab kolagen dah makin kurang dan keanjalan jugak makin kurang. So kulit melendut je, labuh je, muka nampak jatuh dan menua. Kulit pun nampak dan jika disentuh ia lebih lembik instead of pejal dan kuat. 

pilih youth

 

Dengan YOUTH kulit tak melendut dah 😮 supply kolagen cukup-cukup. Tu yang tetiba boleh jadi runcing tu uolls.  Tetiba jadi anjal tak gelebeh.  Tetiba dagu terUP jadi runcing la pulak laahai. Wajah jadi tegang, anjal, muda dan lebih segar. Bila wajah lebih muda automatik penampilan pasti lebih muda.

Sesuai dengan tagline Youth. Whoever apply Youth will look younger longer. A decade younger!! Maka betullah tu, memang terbukti Youth ni pawer. Youth bukan sekadar skincare yang di apply di lapisan luar wajah semata. Ia juga membekalkan spektrum nutrient yang sangat luas dan cukup kepada kulit bagi pertumbuhan kulit yang sihat, cantik dan nampak makin muda.

Mostly Youth Night Cream berfungsi untuk menyokong pembaharuan kulit semasa tidur. Ramuannya membantu pengeluaran kolagen dan elastin menjadikan kulit lebih lembap, sekata, bersinar,anjal dan parut cepat pudar. Selain Youth Night Cream, Youth memiliki sejenis serum yang membantu menggalakkan pembaharuan sel- sel dengan pantas supaya kulit wajah kita sentiasa ‘baru’ dan berseri.

Both memiliki tekstur krim yang pekat tapi melembutkan dan menyejukkan. Sangat mengeklusifkan si pemakainya. Sebab itu Youth mampu menjanjikan untuk anda kekal muda 10 tahun terkebelakang..sape tak suka bila umur 40 tapi orang kata 30!

Pawer kan YOUTH ni? Ini bukan magik tau. Ini sains. It is purely science. Bila anda ada great team of professionals, doctors, pakar estetik, pakar kulit, pakar mata dan juga saintis dalam bidang masing-masing bergabung tenaga, kepakaran dan ilmu untuk hasilkan Youth ni what more to doubt. Youth skinacare terbaik abad ini. Bersama visi syarikat untuk hasilkan skincare yang terbaik yang tidak wujud lagi setakat ini, maka hasillah Youth. 8 years of invention and innovation.


Skincare ni adalah ORGANIK✅ VEGETARIAN✅ FAST ACTION✅


Tengok dan rasa sendiri untuk percaya😊

YOUTH™ Intensive Treatment and Repair Set (Kod Produk: 00P325). 

Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah

1.LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.


2.PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.


3.YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda nampak lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A 


4.AGE DEFENSE MOISTURIZER – SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract


5.ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus


6.RADIANCE C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Tip: Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Bahan-bahan Utama

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi


Untuk tempahan boleh terus KLIK pada button  BUY NOW . Untuk pertanyaan lanjut boleh TANYA sini ye. Untuk mendaftar AHLI SHAKLEE atau nak beli Youth Set dengan harga ahli jimat 30% boleh juga hubungi saya thru maklumat dibawah ni

SMS/Whatsapp: 011-2557-9903

Email: husnasukahijau@gmail.com

Instagram : youth.by.husnarahman

Facebook: Husna Rahman

Page:

Thanks for visiting here. Have a nice day

One thought on “Cara bijak jadikan wajah lebih runcing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge